Po zakończeniu programu „Kuchenne Rewolucje” w Bobowej, restauracja Paleta Smaków zmieniła nie tylko wystrój, ale i koncepcję. Dzięki inicjatywie Magdy Gessler lokal zmienił nazwę na Karczmę Śliwkową Bobową, emanującą teraz fioletowymi tonami i koronkowymi detalami. Właściciele restauracji mają jeszcze wiele pracy przed planowanym otwarciem w Poniedziałek Wielkanocny.
Transformacja restauracji w Bobowej po interwencji Magdy Gessler pozytywnie zaskoczyła właścicieli, którzy są bardzo zadowoleni z rezultatów. W ramach kuchennej rewolucji właściciele liczą teraz na pozytywny odbiór nowego wystroju i menu przez klientów.
Włączenie śliwek jako głównego elementu kulinarnego w restauracji Karczma Śliwkowa Bobowa było dla mieszkańców nieoczekiwaną zmianą. A to dlatego, że Bobowej jest bliżej do tradycji chasydzkiej, w związku z czym klienci spodziewali się bardziej kuchni koszernej – żydowskiej.
Niemniej jednak motyw śliwki zdominował całą restaurację – od logo po dekoracje. Oficjalne otwarcie dla klientów planowane jest w Poniedziałek Wielkanocny. Zainteresowanie jest duże, czego przykładem mogą być klienci, którzy już rezerwują stoliki.
Ten wpis został utworzony i przesłany przez jednego z użytkowników Spotted.pl, przy użyciu naszego prostego i szybkiego kreatora #spotów. Stwórz swój wpis!